VIRTUAL REALITY GLASSES

Compatible for every smartphone up to 5.7"

Garantie en Service

Ondanks alle goede zorg kan het voorkomen dat u een artikel niet in de juiste staat heeft ontvangen. 360Glasses Europe BV verleent u in deze graag de volgende service.

Defect ontvangen

Wanneer u een kapot product heeft ontvangen dan spannen wij ons in om u alsnog van het gewenste artikel te voorzien. Dit kan zich uiten in de volgende vormen van dienstverlening:
– Het artikel kan kosteloos omgeruild worden voor exact hetzelfde product.
– Er kan een onderdeel ter vervanging kosteloos nagezonden worden
– Of het artikel kan kosteloos gerepareerd worden.
Voorwaarde is dat u een geldig aankoopbewijs heeft en kunt overhandigen. Daarnaast is de voorwaarde dat de aankoop alsnog niet is gebruikt en dat deze, indien redelijkerwijs mogelijk, in de onbeschadigde en originele verpakking zit. Wij vragen u defecte artikelen zo snel mogelijk na ontvangst terug te sturen.

Tijdens gebruik

Op alle bij 360Glasses Europe BV gekochte artikelen heeft u 30 dagen 360Glasses Europe BV garantie. Mocht een artikel kapot gaan terwijl u dit al langer dan 30 kalenderdagen in uw bezit heeft, dan zijn wij u ook graag van dienst. Los van deze extra garantie geldt namelijk voor alle producten de wettelijke garantie.
Wettelijke garantie wil zeggen dat een artikel datgene moet doen wat men er in redelijkheid van mag verwachten. De aard (ontstaan & gebruik) van de klacht evenals de tijd dat u het artikel al in bezit heeft zijn leidend in de service die geboden kan worden. Er wordt afhankelijk van het product, gekozen voor vervanging, reparatie of terugbetaling. Neemt u contact op met de servicedesk om een passende oplossing te bespreken.

Wanneer geen garantie?

Heeft u het product normaal gebruikt en is het versleten? Of heeft u het verkeerd gebruikt?
Dan heeft u geen recht op een gratis reparatie of een nieuw product.
U maakt helaas geen aanspraak op gratis reparatie of vervanging van het defecte artikel wanneer;
– het defect binnen het verwachtingspatroon bij normaal gebruik van het artikel ligt;
– het defect val- stoot of waterschade betreft;
– het artikel oneigenlijk gebruikt is.

Contact

Geeft de informatie hierboven geen antwoord op uw vragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via +31 (0)85 4871538.